Datakonsulenten leverer konsulent tjenester innenfor drift og vedlikehold av lokalnettverk primært for bedrifts kunder i Harstad og nærliggende kommuner. Vi vil gjerne presentere noen av de produktene og tjenestene vi kan tilby:

  Server Programvare 

Zetafax 2011 tilbyr støtte for Microsoft Office 2010. Den nye versjonen gir også ny støtte for faks over ip (FoIP) og virtualisering. Zetafax passer for så og si alle PC nettverk, inkludert de som er basert på Windows server 2008R2, og tidligere versjoner.

Ved til enhver tid forbedre seg, og ved å levere et produkt som er kraftig, stabilt og ikke minst brukervennlig vil produsenten Equisys sikre fortsatt vekst for Zetafax i fremtiden. Equisys har inngått samarbeidsavtaler med en rekke programvare og maskinvare leverandører for på best mulig måte å kunne tilby bra service og support.
      er norsk importør av ZetaFax.
Datakonsulenten kan selvfølgelig levere alle produktene Euroline tilbyr, blant annet løsninger for brukerstøtte og fjernstyring. Klikk Euroline ikonet ovenfor!

Datakonsulenten er autorisert leverandør av Hexamail intelligente email løsninger, eksempelvis løsning for bekjempelse av Spam og Virus. Klikk Hexamail ikonet ovenfor!

Programvare oppgradering

Datakonsulenten leverer og installerer oppgraderinger på de fleste typer  programvarer.

Maskinvare oppgradering

Vi kan levere og utføre oppgraderinger på de fleste maskinvare merker. Gjennom vår leverandør     kan vi levere minneoppgradering til sde fleste pcer og servere levert på det norske markedet. Vi kan også levere harddisker, båndstasjoner,  avbruddsfrie strømforsyninger og lignende.

 

Ta kontakt hvis det er noe du trenger hjelp til, eller har problem med å løse !

© Copyright 2000 Datakonsulenten